Här bjuds vi på svensk hockey i form av Vita Hästen och Almtuna där jag har en idé i matchen.

Vita Hästen kommer från en 3-2 förlust mot Västerås. Man gjorde en bra match och det hade inte varit orättvist om man fick med sig poäng från matchen, så formen ser inte nedåtgående ut.
Innan dess hade man sex raka segrar där man också hunnit med att slå ett så pass bra lag som Modo med 4-3. Man ligger på en sjätteplats i tabellen och det var nog inte många som trodde inför säsongen. Spelet har dock sett rätt bra ut och en spelare som Linus Andersson ser ut att ha tagit ett bra kliv till denna säsongen.
Nu vänder man tillbaka till hemmaplan där man ställs mot enklare motstånd en senast, och jag tror segerchansen är god.

Almtuna kommer från två raka segrar där man slagit Modo och Kristianstad. Nu senast vann man mot de sistnämnda med 5-1 efter att man vunnit sista perioden med 4-0, siffror som absolut var i överkant då matchen var jämnare än så.
Man ligger tia i tabellen och det får anses som bra med tanke på vilken trupp man har.
En stor del av detta är just hemmaspelet där man tagit 21 av de 29 poängen, vilket betyder att man bara tagit åtta poäng på resande fot.
Nu är det som sagt bortaplan igen och det är en klar nackdel sett till hur man presterat, och man kommer med sex raka förluster på just bortaplan till denna matchen.

Jag tycker hemmalaget har visat upp bra form senaste tiden, och med tanke på Almtunas svaga bortaspel så väljer jag utan tvekan att lita på hemmalaget här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip