Vita Hästen ska under onsdagen ta sig an obesegrade HV71 i en riktigt tuff match, och här tror jag att uppgiften är övermäktig.

Vita Hästen kommer från en 8-4 förlust mot Västerås, och där hade man stora bekymmer defensivt. Även i matchen innan läckte man en hel del bakåt då man förlorade mot Almtuna med 4-5, och kikar man på de tre matcherna man spelat så har man vunnit en i premiären.
Visst att man har gjort en hel del mål framåt, men här ställs man mot helt annat motstånd än i matcherna innan, och man lär få klart svårare att skapa kvalitativa chanser.

Kikar man på truppen så har man tappat flera av sina bästa backar från förra säsongen och överlag så håller truppen en klart medioker nivå, och här bör man få det riktigt tufft.

HV71 har öppnat serien med tre raka segrar, och då har man slagit AIK i två raka matcher samt Västerås med 4-1.
Detta är lag som förväntas sluta i toppen av tabellen, så starten på säsongen har varit bra.
Kaptenen Önerud har öppnat med 4+1 hittills, och han har visat vägen för laget.

Kikar man på truppen så har man spelare som Önerud, Billins, Vesel, Matson och Forsberg för att nämna några, men listan kan göras klart längre då det finns massor av kvalitet i truppen, och underskattar man inte hemmalaget här så bör man ta en bekväm seger.

Vita Hästen ställs mot topptippade HV71 i denna matchen, något jag tror blir alldeles för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip