Viktig match för Kristianstad då man hamnar i en knivig situation vid förlust, och jag tror man kan få med sig ett bra resultat här.

Vita Hästen står på 15 poäng efter sex matcher och går upp som ledare vid minst en poäng här. Jag tycker dock inte man spelat så bra som poängen visar.
Senast vann man med 0-3 borta mot Hudiksvall i en match man faktiskt bara skjuter 17 skott där sista målet kom i öppen kasse, och de siffrorna var lite missvisande.
Innan dess vann man mot Boden hemma med 3-1 där sista målet också kom i öppen kasse, och då möter man inga stjärngäng. Nu möter man ett hungrigt Kristanstad som gör allt för att vinna matchen.

Kristianstad har ryckt upp sig här och står på tre raka segrar, och man är laget som kan utmana om en plats i hockeyallsvenskan. Näst senast slog man Almtuna hemma med 5-4 vilket var klart imponerande, och det är ett lag jag håller högre än Vita Hästen. Senast blev det en stabil 3-0 seger mot Boden där man vann skotten med klara 43-19.
Förlorar man på ordinarie tid här så har man två poäng upp till Almtuna och fem poäng upp till Vita Hästen och då blir det svårt att fixa uppflyttning.

Gästerna vet hur viktig denna matchen är och att poäng nästintill är ett måste för att inte halka efter, och jag tror man krigar till sig minst en poäng i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip