Vita Hästen tar emot Kristianstad i måndagens enda match i hockeyallsvenskan, och här har jag min idé klar.

Vita Hästen kommer senast från en 3-2 förlust mot Södertälje. Man gjorde en bra match och en viss Sörensen gjorde återigen mål, och har har här möjlighet att göra mål i sin åttonde raka match, något som gör att han skulle tangera det hockeyallsvenska rekordet. Så jag räknar absolut med att han kommer fortsätta se lysande ut.

Sett över säsongen så har man gjort det helt godkänt hittills, så och utöver Sörensen som leder hela poängligan så har man Fish, Lagesson och Lundberg som offensiva hot i laget.

Kristianstad ser riktigt svaga ut och man placerar sig på en tolfteplats i tabellen.
Det offensiva spelet är riktigt svagt då man bara gjort 23 mål på tolv matcher, och det är inte ens ett snitt på två mål per match, och då vinner man inte många matcher.

Nu är det också bortaplan som gäller och där har man bara vunnit en av sina sju matcher, och den segern kom mot jumbon Väsby i premiären, vilket betyder att man nu har sex raka bortaförluster inför detta mötet.

Truppen är svag och kollar man på en sådan spelare som Kellman så har han bara gjort fem poäng hittills, och det är alldeles för svagt.

Vita Hästen går in i matchen som befogade favoriter, och med tanke på gästernas bortaspel denna säsongen så tror jag man får det tufft, och jag väljer att ta ställning för hemmalaget i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip