Vita Hästen ska försöka följa upp sin seger med en ny vinst när man tar emot Kristianstad på hemmais, men det är lättare sagt än gjort.

Vita Hästen nöp sin första seger senast borta mot Södertälje samtidigt som man även spelade in sina första poäng då man förlorat de tre inledande matcherna, så det var nog en extremt skön vinst.
Spelmässigt kunde det dock absolut gått åt andra hållet, men en stor faktor var Adam Ohre som vann målvaktsmatchen mot Tolopilo.

Man har gjort flera nyförvärv till denna säsongen, däribland MacMaster, Benker, Söderberg, Ullman och Hjorth för att nämna några, så det är mycket nytt i laget. Visst har man kvar trotjänare som Jesper Samuelsson och Marcus Eriksson, men truppmässigt så ser det rätt klent ut, och det lär bli en ny tung säsong för laget.

Kristianstad har inledningsvis imponerat rejält då man öppnade med tre raka segrar där man bland annat slog Djurgården och Mora.
Nu senast var det just Djurgården man mötte, man stod återigen för en riktigt bra insats trots 0-1 förlusten, och man vann bland annat skotten med 47-27, så mängder av chanser skapades, men Carl Lindbom var en vägg för gästerna.

Nu väntar klart beskedligare motstånd och man har tidigare visat att man behärskar bortais då man slagit Djurgården på Hovet.
Samtidigt har man gjort en del spännande nyförvärv i bland annat Jack Kopacka och Filip Karlsson, och även om man inte tillhör toppskiktet av ligan så håller man en högre nivå än hemmalaget.

Spelmässigt har Kristianstad imponerat klart mer än hemmalaget och här lär man var ute efter revansch omgående efter nederlaget senast, och jag tror på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip