Vita Hästen gästas här av stekheta Modo. Jag tror på en klart underhållande match där jag hoppas på många mål.

Vita Hästen var bottentippade inför säsongen, men man har visat klart mer hittills och det är inte omöjligt att man klarar sig från botten när grundserien summeras.
Man ligger åtta men det är jämnt neråt då det bara är fyra poäng ner till tolfteplatsen.
Formen är god med fyra segrar de fem senaste matcherna där man också slagit Karlskoga på bortaplan.
Offensivt så har man visat upp en del kvalitet trots att truppen inte är av högsta kvalitet. En jag dock tycker gjort det riktigt bra är Bartalis som anslöt till denna säsong. Man har gjort 55 mål vilket är sjätte bäst i ligan, och man är inte långt ifrån Timrås målskörd.
På hemmaplan här tror jag man kan stå emot rätt länge och få in en del puckar i gästernas kasse.

Modo kommer med superform då man tagit tolv raka trepoängare, och man ser ruskigt bra ut för dagen. Man har dessutom gjort 80 mål framåt, och med det är man tvåa med klar marginal då Karlskoga står på makalösa 87 mål.
Jonathan Jonsson leder hela hockeyallsvenskas poängliga med sina 30 poäng, och tillsammans med Tambellini och Karlkvist så har man en av seriens bästa linor.
Man har öst in mål på slutet då man vunnit med siffror som 9-3, 7-3 och 1-5, och hemmalaget bör få en hel del att göra defensivt. Samtidigt har man gjort sina bästa matcher på hemmaplan så här tror jag man kan vara sårbara i defensiven.
Rosdahl missar matchen för laget.

Gästerna är det bättre laget. Man har dock gjort sina bästa matcher på hemmaplan, och här tror jag på en öppen match med mycket mål.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip