på annandagen bjuds vi på en del matcher i hockeyallsvenskan, och här ska Vita Hästen och Mora göra upp om tre poäng.

Vita Hästen kommer med två raka förluster där man senast förlorade mot serieledande Björklöven med 3-5. Man har gjort en riktigt bra säsong hittills då man ligger sexa i tabellen, speciellt då man var bottentippade inför säsongen.
Bartalis har blivit en riktigt lyckad värvning, och han leder lagets interna poängliga tillsammans med kedjekompisen Linus Andersson.
Ginning saknas fortfarande då han är iväg på JVM-äventyr.

Mora ligger näst sist i tabellen och man har haft en tung säsong såhär långt. Man har två raka segrar i bagaget och det är välbehövliga poäng i bottenstriden. Motståndet har dock Almtuna och Kristianstad stått för, två lag som också tillhör bottenskiktet av tabellen.
Harris, Gazley och Ranford som nu gjort några matcher för klubben har producerat en del offensiv, och för lagets skull är det bra då man slipper förlita sig helt på spelare som Ljunggren, Bejmo och Persson.
Nu är det bortaplan som gäller och där har man inte varit särskilt lyckade, då man bara vunnit fem av 16 matcher, varav bara två på ordinarie tid.

Vita Hästen har visat klart mer än gästerna såhär långt, och i form av hemmaplan så tror jag man visar sig bäst i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip