Hockeyn fortsätter att rulla på, men det med tomma läktare, och här ska Vita Hästen göra upp med Södertälje.

Vita Hästen förlorade första matchen mot Västerås med klara 5-2, och det betyder att man fortsatt står på noll poäng. Båda målen gjorde man i powerplay, och Linus Andersson fortsätter att göra mål för klubben, och det är en spelare gästerna Måste ha koll på.
I och med förlusten så har man det riktigt tufft att ta förstaplatsen då det är sex poäng upp, och jag ser det som omöjligt att lösa det, något jag också tror spelarna känner även om det inte är något man säger.
Nu är det som sagt hemmaplan, men med tanke på att man får spela inför tomma läktare så har man inte publiken i ryggen, något som gör att hemmaplansfördelen inte väger lite tungt, och här tror jag man får det svårt igen.

Södertälje tog en otroligt viktig seger i jakten på förstaplatsen. Man vann mot Västervik i en galen match som slutade 8-6 där man visade upp en riktigt bra offensiv. Man avgjorde sent och det var Blomstrand som blev stor matchhjälte då han gjorde 7-6 med bara 2.44 kvar av matchen. Han gjorde totalt fyra mål i matchen, och var tillsammans med Olesen glödhet i matchen.
Boxplay är nog något man pratat om inför denna matchen då man släppte in fyra av de sex målen i spelformen, och här räknar jag med att man är klart mer på tårna, och kommer man upp i normal nivå så bör man ha bra chans att vinna matchen.

Jag håller Södertälje som det bättre laget, och med tanke på att man tog tre poäng senast så är man med i racet om förstaplatsen, men ska man lyckas så måste man vinna denna matchen, och det tror jag man gör.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip