Vita Hästen gästas av Tingsryd under fredagskvällen, och här har jag en idé.

Vita Hästen kommer från en förlust mot Södertälje med 2-3 efter straffar där man gjorde en bra insats, och poängen var rättvis.
Innan dess så tog man två raka segrar mot Väsby och Västerås, så formen är bra.

I truppen så hittar vi spets i Lundberg som gjort 26 poäng på 27 matcher. I övrigt så har man spelare som Eriksson, Cruseman och Fish för att nämna några, så det finns absolut kvalitet i truppen även om den inte är så bred.

På hemmaplan som det är nu så har man dock bara vunnit fyra av 13 matcher, och det är en rätt svag siffra. Man har även bara vunnit en av de sex senaste på hemmaplan, och då har man haft ett relativt enkelt spelschema, och här är jag inte alls säker på att man bara går ut och vinner.

Tingsryd kommer från en tung skalp då man lyckades slå AIK med 4-2 senast, och där gjorde man en bra insats.
Marcus Paulsson stod för två poäng i matchen och han har nu gjort sex poäng på sina två matcher, något som imponerar, och offensivt så har Tingsryd fått ett riktigt lyft.

Detta var lagets tredje raka seger och i dessa matcher har man gjort hela 17 mål framåt, så snacka om att det lossnat.
Nu har man även fått in Janolhs från just Vita Hästen och han förväntas även spela här och det stärker offensiven än mer, och här bör man ha bra chans att knipa poäng.
Noterbart är även att senast lagen möttes så vann Tingsryd på bortaplan med hela 3-9, och de kommer gå in i matchen med en positiv känsla.

Vita Hästen gästas av ett formstarkt Tingsryd och här tror jag gästerna har bra chans att knipa poäng i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip