Fredag betyder som vanligt allsvensk hockey, och under kvällen tar Vita Hästen emot Västerås.

Vita Hästen kommer från två raka matcher mot Södertälje där man tog fyra poäng, och det var poäng som var högst välkomna då man haft det tufft hittills.
Trots poängen så är man fortsatt jumbo i ligan, och det har blivit tre segrar och åtta förluster.
Nu väntar en ny hemmamatch och där har man tagit två av segrarna, så det är ett plus, men man får det att stämma alldeles för sällan.

Truppen tillhör en av de svagaste i ligan även om det finns några få spelare som sticker ut, och mot ett klart vassa Västerås bör man få svårt att följa upp med en ny seger.

Västerås ligger på en sjätteplats i tabellen efter att man spelat ihop 16 poäng. Man har dock bara gjort nio matcher, vilket är minst av samtliga lag, och vissa lag har redan hunnit spela tolv matcher.
Nu senast stod man för en fin insats då man slog Kristianstad hemma med 5-1, och man studsade tillbaka efter den oväntade förlusten mot Västervik.

Nu väntar bortais men det har man visat att man klarar av då man vunnit tre av fyra matcher på resande fot, och då har man även slagit lag som Karlskoga och Mora, lag som håller en klart högre nivå än Vita Hästen.
Truppen är även på en helt annan nivå än hemmalaget då man har spets i Frycklund, Salminen, Cheek och Zetterberg, och här ska man ses med goda segerchanser.

Vita Hästen gjorde det bra i mötena med Södertälje men i grunden är man ett av ligans svagaste lag och kommer Västerås upp i normal nivå så är man numret större, och här tar jag ställning för gästerna.

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip