Lördagen bjuder på match mellan Vita Hästen och Västervik, och här har jag en idé.

Vita Hästen slog Västervik på bortaplan i sin senaste match där siffrorna skrevs till 2-5. Nyförvärvet Lavoie stod direkt för 1+1 i matchen, och han kommer bli oerhört viktigt för laget framöver.
Spelmässigt så var dock Västervik det bättre laget då de skapade klart fler lägen, och skotten förlorade man med klara 41-25.

Nu har man tagit två raka segrar då man också slog Tingsryd näst senast, och det efter att man varit vassa i powerplay.
Formen må vara på uppgång men man har bara vunnit två av de sju senaste matcherna, ett svagt facit.

Truppmässigt så har man spelare som Lavoie, McNeill, Eriksson och Lundberg, så det finns en hel del spets i laget. Jag tycker dock bredden inte är tillräckligt bra, och jag är inte alls säker på att man tar en ny seger här.

Västervik gjorde en bra insats senast spelmässigt då man skapade en hel del chanser framåt, och visst borde man kunnat lösa poäng i matchen. Marmenlind gjorde dock inte en av sina bättre matcher i kassen, och han kan spela klart bättre.

På slutet har inte resultatet gått med laget och faktum är att man bara vunnit två av de nio senaste matcherna, och det är såklart inte godkänt för ett lag Västerviks kaliber.
Nu senast så var det som sagt ett steg framåt då man gjorde en bra match, även att man inte fick med sig poäng.

Truppen håller en bra nivå och man har spelare som Kapla, Gropp och Jones i truppen, och truppmässigt så håller jag laget högre än Vita Hästen.

Vita Hästen vann det senaste mötet efter att Pohjanoksa gjort en riktigt bra match i kassen. Här tycker jag dock Västervik blir lite väl underskattade då de blir underdogs i matchen, något jag tror kommer passa laget bra, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.50 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip