Vitryssland mot Tjeckien, och det lär bli en ensidig historia.

Vitryssland imponerar inte alls och man har förlorat stort i samtliga matcher. Man har gjort fyra mål på fyra matcher och gått mållösa i två av dessa. Bakåt läcker man och sex insläppta mål mot Frankrike är under all kritik och man snittar ungefär 5,5 insläppta mål per match. Man kommer förmodligen inte gå mållösa från denna match då jag tycker Tjeckiens backar inte är några stjärnor, och då kan man störa ett antal gånger under matchens gång.

Tjeckien lyckades besegra Ryssland senast på förlängning och när Pastrnak och Krejci anslöt till truppen så blev det uppvisning direkt. Jag trodde man skulle behöva ett par match för att hitta rätt i laget, men man gick in och avgjorde egentligen på egen hand matchen mot Ryssland och man stod för tre respektive fyra poäng. Vitryssland kommer få vara riktigt på tårna för att försöka hålla bort dessa stjärnor från kassen, och det kommer att smälla bakåt, det är jag stensäker på. Man vill säkert avgöra matchen fort och sedan bara hålla ledningen man får och jag räknar med att det blir gasen i botten direkt.

Många av målen har kommit redan under första perioden och jag tror det kommer fortsätta även här då Tjeckien bör kunna trycka på redan från nedsläpp!

Speltips: Över 1,5 mål första perioden och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip