Den ryska hockeyn fortsätter snurra på och Admiral Vladivostok ska ta sig an Metallurg Magnitogorsk. Hur ska detta sluta? Jag tror mig ha ett svar!

Admiral Vladivostok fortsätter att ha det tungt i ligan, som förväntat. Nu senast lyckades man få in tre puckar på Yekaterinburg, vilket jag tycker var i överkant. Nu släppte man dock fem så poängen uteblev ändå. Endast tre av 13 matcher har slutat med seger, och bara en har vunnit på ordinarie tid.
Hemma har man fyra förluster, där två matcher varit tuffa och de andra två kommit mot Riga och Slovan Bratislava. Man har helt enkelt inte trupp nog att störa topplagen, och jag förväntar mig inget annat här.

Metallurg Magnitogorsk kommer till skillnad mot hemmalaget med grym form. Man står på fyra raka segrar, där man hunnit med att slå båda Lokomotiv Yaroslavl och Dynamo Moskva. Nu senast slog man Kunlun borta med 1-3 där Varfolomeyev gjorde två mål. Detta tycker jag är en riktigt bra värvning till en redan bra trupp, där man även tagit in Dennis Rasmussen som börjat bra.
Sergei Mozyakin, 37 år ung fortsätter att spruta in poäng i ligan och 13 poäng på 14 matcher är ett bra facit, och det ser ut som han håller ett tag till.

Med tanke på bristerna hos hemmalaget så tror jag inte de sprattlar till här, utan gästerna vinner och det bör bli en del mål i matchen.

Speltips: 2 + över 3,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip