KHL kör på och nu är det match igen. Inget jätesexigt odds här, men vi har gäster i form av Yekaterinburg som ska vara nivåer bättre än hemmalaget.

Admiral Vladivostok har blixtrat till med jämna mellanrum, men någon vidare bra lag är man inte. Tre av tolv matcher har vunnit där bara en enda vunnits på ordinarie tid, och det mot Amur Khabarovsk borta, en match man var klart sämre men lyckades på något sätt vinna ändå. Ska vi se på hemmaplan så har man bara spelat tre matcher, där har det blivit tre förluster. Man har dock kryssat mot Cska Moskva i en av matcherna och det får ändå ses som ett bra resultat.
Nu inledningsvis så tycker jag dock att Yekaterinburg visat mer än just Cska Moskva, och enligt mitt tycke så är detta det tuffaste motståndet hittills på hemmaplan.

Yekaterinburg går som en ångvält och det var nog inte bara jag som hade på känn att detta kunde bli en intressant säsong. Efter tolv omgångar så har man ännu inte förlorat och man har tio segrar på ordinarie tid, samt två på på förlängning. Man kommer med två raka hållna nollor i bagaget, och man ser fortsatt riktigt bra ut efter tolv omgångar.
Man har en del fina resultat med sig hittills och 0-3 seger borta mot Jokerit samt 3-1 seger hemma mot Cska Moskva slår högt.
Borta har man gått rent hittills och står på fem segrar på fem matcher och en målskillnad på 20-5. Dan Sexton är ett nyförvärv som gjort 13 poäng på tolv matcher och leder interna poängligan tillsammans med Nigel Dawes, ett annat nyförvärv.
Stephane Da Costa är ett annat nyförvärv som startat riktigt bra, och man har helt enkelt fått ihop ett slagkraftigt lag som kan gå en bit.

Med tanke på vad Yekaterinburg visat hittills så går det inte spekulera i förlust, och segertåget bör fortsätta.

Speltips: 2 och jag investerar 5u Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT

This is the stats tab
This is the post tip