Äntligen dags för rysk hockey här, och siktet är inställt på mötet mellan Voronezh och Ska Neva St Petersburg.

Voronezh har inte spelat match sedan 27 december och då blev det förlust mot Gornyak Uchaly med 3-1, ett lag som också ligger i botten av tabellen.
Man ligger näst sist i tabellen och har bara otroligt svaga CSK VVS bakom sig i tabellen, och det hade varit ett skämt om man låg efter dem.
På hemmaplan har man bara tagit tre segrar på 16 matcher, och bara en har kommit på ordinarie tid. Man står alltså på 13 förluster och en målskillnad på 33-60. Man känns mer farliga på bortaplan, vilket passar bättre då man ofta inte för matcherna, utan ligger lågt och försöker få in några puckar framåt.

Ska Neva St Petersburg är det lag tillsammans med Dinamo St Petersburg som höjer sig över resten av lagen i serien. Man ligger på en andraplats med fem poäng upp till just Dinamo, men i grund i botten så skiljer det inte så mycket på lagen.
Man har inte spelat match sedan 23 december, och precis som hemmalaget var det mot Gornyak Uchaly, och där vann man med 2-4.
Under December månad hade man fin form och man var ett av de hetaste lagen den månaden. Man har haft rätt dåligt hemmaspel där det bara kommit tolv segrar på 18 matcher, och då förstår vi hur starkt det ändå är att ligga tvåa i tabellen. På bortaplan är man det klart bästa laget och man har vunnit 16 av 20 matcher med en målskillnad på 62-27.

Gästerna har plockat 55 poäng mer än hemmalaget och klasskillnaden ska vara enorm, och jag ser underskattning som det största hotet mot spelet.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip