Ryska andraligan bjuder på lite matcher denna måndag och mötet mellan Voronezh och Sarov är en match jag riktar blickarna mot där Sarov är i större poängbehov än hemmalaget.

Voronezh har blandat och gett på slutet men ändå så har man bara vunnit en av de fem senaste, och det hemma mot hopplösa CSK VVS.
Senast fick man 3-3 mot Penza där man tillslut fick ge sig i förlänging där man gjorde en rätt bra match. Markovin pytsade två mål och han har hunnit med tolv poäng på tolv matcher.
På hemmaplan har man tagit fem segrar på 21 matcher och har 48-77 i målskillnad, vilket säger en del om laget även om man har ett par riktigt fina offensiva spelare.
Man ligger på plats 25 av 27 och det kommer inte bli något vidarespel för laget, vilket man också känt ganska länge då man harvat i botten mest hela tiden.

Sarov har blivit nollade tre raka matcher, men då ska vi också lägga till att man mött både serieettan och serietvåan och det var egentligen bara mot Dinamo St Petersburg man inte hade något att hämta. Mot Ska Neva St Petersburg gjorde man ändå en rätt bra match, och att man skulle komma därifrån med ett kryss var inte omöjligt. Senast blev det dock återigen en nolla då man förlorade mot Ryazan, ett lag som ligger långt ner i tabellen, men men visade återigen att man spelar bra hockey, det är bara skärpan som saknas.
Man har bättre offensiv än vad resultaten på slutet visat, och nu är det dags att börja leverera igen, för man är ett lag som ska till slutspel, inget snack om saken.

Senast lagen möttes vann Sarov hemma med hela 8-2 och Voronezh fick en rejäl lektion. Nu tror jag inte på dessa siffror igen, men att man vinner med två,tre måls marginal är inte helt omöjligt och poängen är viktigare för ett Sarov som vill behålla slutspelsplatsen mot ett hemmalag som redan är avhängt.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip