Inatt väntar ett riktigt toppmöte mellan giganterna Washington och Boston, och jag har valt att ta ställning i matchen.

Washington trodde jag på senast, men då blev det en 2-5 förlust mot Columbus där Holtby hade en tuffare match i kassen. Innan dess hade man sex raka segrar, och man är fortfarande ett av de formstarkaste lagen i ligan.
Det var Ovechkin och Bäckström som stack ut lite extra i matchen, men överlag har man ett bra lag. Nu får man en ny chans att vinna på hemmaplan, men motståndet är klart tuffare än senast.

Boston ligger tvåa i conferencen, tre poäng efter just Washington. Man står på tre raka förluster och formen är ett frågetecken då man förlorade man 5-2 senast mot Ottawa, men man gjorde ändå en godkänd insats. Bergeron var tillbaka senast och det dröjde 18 minuter innan han gjorde mål. Han är en oerhört viktig spelare i laget och nu har han en match i kroppen, så det är klart positivt. Samtidigt är skadeläget klart ljusare, och man saknar bara ett fåtal spelare.
Offensivt har man stjärnor som Marchand och Pastrnak. Samtidigt är man ett tungt lag att möta, och man bör vara riktigt sugna på att bryta den negativa trenden.

Visst är Washington ett bra lag, men här tycker jag Boston blir underskattade, och med tanke på att Bergeron kom tillbaka senaat så väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Holtby (Unconfirmed) - Halak (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip