Dags för åttondelsfinalen mellan Washington och Boston att dra igång, och här har jag min idé klar.

Washington slutade på en andraplats i divisionen efter att man gjort en bra grundserie, och man ställs nu mot Boston i åttondelsfinalen.
Offensivt har man sett bra ut hittills då man gjort en hel del mål, och det är bara Pittsburgh i divisionen som gjorde fler mål i grundserien.
Man har samtidigt släppt in en del mål under grundserien, och känslan är att man måste bli bättre defensivt inför matchserien.

Till denna matchen så har man fortsatt en del bekymmer i truppen då Kuznetsov och Samsonov saknas, och det är tunga avbräck.
Även T.J Oshie är tveksam till spel här och skulle han saknas så tappar man en hel del kraft framåt då han gjort 22 mål hittills under säsongen, och det är bara Oveckhin som gjort fler mål i laget, så känslan är att man kan få en del problem i matchen.

Boston slutade trea i divisionen då man spelade ihop 73 poäng, fyra poäng färre än Washington.
Man avslutade grundserien med en 2-1 förlust mot just Washington, men då sparade man spelare som Marchand, Pastrnak, Bergeron, Krejci, Hall, McAvoy med flera, och det kommer att vara utvilade till denna matchen.

Nu börjar man på bortaplan i denna matchserien och under grundserien vann man 15/28 matcher, så man visade att man hantera spelet på bortaplan bra.
Truppen håller samtidigt en hög nivå då man bland annat har en av ligans vassaste kedja i Pastrnak, Bergeron och Marchand som öser in poäng.
Samtidigt har man fått in Taylor Hall under säsongen och han har öppnat starkt för laget då han gjort 14 poäng på 16 matcher, så han har spetsat lagets offensiv än mer, och känslan är att man går ut och gör en riktigt bra match här.
Saknas gör Kase och Moore samtidigt som Zboril är tveksam.

Boston har gjort en bra grundserie men nu när det är slutspel så tror jag att man lägger i en växel till, och då man även vilade mängder med spelare senast så ska man vara utvilade inför denna matchen, något som gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip