Natten mellan fredag och lördag bjuder på flera matcher i NHL. Jag har hittat ett spel i matchen mellan Washington och Buffalo där jag tror på en målrik historia.

Washington har vunnit 6/7 senaste matcherna där man i förlustmatchen fick med sig en poäng. Offensivt har man varit riktigt bra och man är det laget som gjort flest mål hittills med sina 54 mål på 14 matcher. Defensivt har man dock inte visat upp någon stabilitet då man ett av laget som släpper in flest mål i ligan, och man har ett snitt på över tre insläppta mål per match.
Senast vann man med 3-4 efter övertid mot Toronto där Ovechkin hade en kanonmatch med fyra poäng, och hela förstalinan imponerade.

Buffalo har varit en positiv överraskning hittills för mig. Man ligger trea i conferencen med 20 poäng på 13 matcher efter att man vunnit 9/13 matcher.
Olofsson står på tio poäng hittills och ligger delad trea i den interna poängligan, kul att få en bra start på säsongen. Även Dahlin har gjort tio poäng så svenskarna i laget presterar bra.
Offensivt så tycker jag man ser intressanta ut med spelare som Skinner, Eichel och Reinhart, och här tror jag absolut man kan hota hemmalagets defensiv och få in några puckar.

Ett Washington som varit sylvassa framåt bör kunna göra en del mål på Buffalo. Samtidigt så bör gästerna kunna hota offensivt då hemmalaget visat brister i defensiven, och jag tror vi får se en målrik match här.

Holtby (Unconfirmed) - Hutton (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip