Dags för Washington och Buffalo att göra upp igen, och här har jag min idé klar.

Washington mötte Buffalo i sin senaste match och den vann man efter straffar med 4-3. Spelmässigt så var matchen jämn och ett kryss var inte alls orättvis.
Vrana stod för två poäng i matchen efter att han blivit uppflyttad till förstalinan, så han tog verkligen chansen.

Man saknade dock spelare som Samsonov, Ovechkin, Kuznetsov och Orlov i matchen och de kommer saknas några matcher framåt här, så truppen är helt klart stukad då dessa spelare har ledande roller i laget, och här är det inte alls säkert att man får med sig ett lika bra resultat som senast.
I övrigt saknas Kempny och Lundqvist.

Buffalo lyckades inte utnyttja Washingtons skadeläge senast och man fick bara med sig en poäng. Man gjorde dock en okej match även om man hade väntat sig lite mer, och förhoppningsvis så steppar man upp i denna matchen.

Hittills så har man bara tagit en seger på fem försök, och det ser inte bra ut i tabellen. Man ska dock komma ihåg att motståndarna har varit Washington och Philadelphia, så motståndet har varit riktigt bra.

I truppen finns det hög spets i Eichel, Hall, Reinhart och Staal för nämna några, så det finns absolut kvalitet i laget, och nu gäller det att de kliver fram och visar att man ska kunna slå ett skadedrabbat Washington.
Saknas gör Girgensons samtidigt som Hutton är tveksam.

Washington har ett stort bortfall av spelare i matchen och det är något gästerna bör kunna utnyttja, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Vanecek (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: Buffalo vinner och jag investerar 1u till oddset 2.25 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip