Washington Capitals - Toronto Maple Leafs

Goalies: Holtby (probable) vs Andersen (probable)

Washington Capitals tog en stark vinst då man lyckades vända 0-1 till seger 2-1 mot Ottawa Senators senast. Det gör nu att Caps har två raka vinster. Mot Sens var det försvararna som klev fram då Caps forwards inte lyckades skapa mycket farliga målchanser. Efter Kyle Turris ledningsmål var det K.Alzner och T.Chorney som vände matchen åt Caps.

Toronto Maple Leafs spelade Centennal Classic (utomhusmatch) mot Detroit Red Wings senast. Detta var en match som länge såg ut att bli den tråkigaste jag följt på länge. Detroit spelade inte bra och Leafs var laget som förde matchen med kunde inte hitta hål bakom tredjekeepern Courau. Istället var det Mantha i Wings som genom en snabbt handledskott som hittade 1-0. Målet höll sig hela vägen fram till mitten av tredje perioden innan hawaiin braka lös. Leafs gjorde 4 mål på mindre än 5 min och helt plötsligt såg man ut att ta enkla poäng. Men ett Wings som återuppstod från de döda lyckades alltså hitta 3 mål på de sista 5 min av matchen där man hittade kvitteringen med 0.1 sekunder kvar. Henrik Zetterberg var den stora hjärnan bakom comebacken. Dock vann sedan Leafs lottdragningen i OT och tog 2 poäng.

I natten match kommer Leafs gästa Caps som håller en annan nivå än Wings. Nu måste Leafs fokusera hela matchen och får absolut inte slappna av. Det är något jag tror Babcock fokuserar mycket med sina grabbar i matchförberedelsena och därför tror jag vi kommer få en match där Leafs måste fokusera på sina positioner och försöka stänga ner Caps skickliga spelare.

Jag kommer därför att spela

Washington Capitals - Toronto Maple Leafs U5.5 mål @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip