Speltips: Washington - Carolina

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-04-21 01:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.93
Tips: Över 5,5 mål
Washington Capitals - Carolina Hurricanes

Goalies: Holtby (probable) vs Mrazek (probable)

Dags för Game 5 i natt mellan de regereande Stanley Cup mästarna Washington Capitals och underdogen Carolina Hurricanes. Bortalaget som nu hämtat upp ett 0-2 underläge efter två vinster på hemmais har momentum och Caps är verkligen i ett pressat läge nu när man mer eller mindre måste vinna nattens hemmamatch.

Washington Capitals är ett riktigt bra hockeylag, det råder det ingen tvivel om, och man har också varit riktigt stabila hela året i grundserien. Man tog också ledningen i denna matchserie med 2-0 trots att man inte var speciellt bra i matcherna vilket kan tyda på styrka. MEN de senaste två matcherna har Canes verkligen visat att tålamod betalar sig längden och man tog de två nödvändiga hemmasegrarna och verkligen gjort match av denna serie. Game 3 så dominerade man verkligen matchen och Capitals såg ut som ett gäng kattungar mot hungriga Canes. Senast så gjorde dock Caps en mycket bättre match och förde spelet på isen, men ineffektiviteten kostade väldig mycket då Canes var effektiva på sina chanser. Detta var rättvist efter att Canes varit det bättre laget i både Game 1 och 2. Nu är det verkligen ett pressat läge för de regerande Stanley Cup mästarna.

Som jag ser det är Canes laget med momentum även om Caps spelade bra senast. Man spelar utan rädsla och pressen ligger helt klart på Caps. Visst så gjorde man en bra match senast, men Canes känns betydligt hetare när målchanserna väl dyker upp. Men vi måste komma ihåg att Caps är ett mycket starkt hemmalag och man har vinnarmetalitet och jag räknar med att man gör fler mål än senast på hemmais. Samtidigt känns Canes som sagt heta i sina spelvändningar och jag ser framför mig ett väldigt öppen och offensiv inriktad match. Blev överraskad med 5.5 linan i matchen då jag räknade med 6.0 och då hugger jag överspelet. Nattens spel blir alltså

Match: Washington Capitals - Carolina Hurricanes
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.93
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet, Betsson, Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Washington - Carolina
Spela på Speltips Washington - Carolina
hockeystick - 20 April 2019 - 16:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Nr2 - 2019-04-21 00:47

Per, rekarna är inte för att hjälpa spelarna. Det är inte otur att spelet inte sitter. Hockeystick med flera är riktigt skickliga på hitta spel att reka motsatsen på.

Per9 - 2019-04-21 00:09

Vill inte vara dum på något sätt men du ligger på väldigt få rätt. Skulle man rygga dig hade man förlorat en hel del pengar vilket rekarna går ut på, att hjälpa folk att vinna. Du har väldigt välskrivna rekar men tyvärr så ligger du alldeles för ofta helt fel. Utan att bli kränkt så kanske du ska fundera på om detta är din grej.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming