I Capital One Arena väntar tufft motstånd för Washington när Carolina kommer på besök.

Washington hade det inte helt oväntat jobbigt mot NJ Devils senast i en på förhand tuff match, och det blev förlust med 3-6. Formen på slutet har inte heller varit bra på slutet med bara en seger på de sex senaste matcherna, och nu väntar nytt tufft motstånd.

Nu senast fick man äntligen tillbaka Pacioretty efter lång frånvaro, ett efterlängtat tillskott offensivt. Det lär dock ta en tid innan han kommer upp i normal nivå, och ser man på truppen i övrigt så är den inte imponerande även om det finns några bra namn i laget.
Milano, Bäckström och Oshie saknas samtidigt som Lindgren är ett frågetecken.

Carolina strået vassare

Carolina är på förhand ett av lagen som är tippade att gå hela vägen, inte så konstigt då man sitter på en fin trupp. Man kommer dessutom med fyra raka segrar i ryggen där man senast slog NY Rangers med klara 1-6, en riktigt imponerande seger, och nu är det ett betydligt svagare lag man möter.

Det finns en del frågetecken i truppen då man saknar Andersen och Fast samtidigt som Noesen är ett frågetecken precis som Necas.
Man har dock en fin bredd i truppen då man har spelare som Jarvis och Bunting som kan kliva upp i annan roll samtidigt som det ska sägas att hemmalaget också har en del skador, och spelar man som på slutet ska man ha goda chanser att ta sin femte raka seger.

Shepard (Unconfirmed) - Kochetkov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip