Det är mycket matcher under kvällen i NHL denna måndag. Vid 23:00 möts Washington och Colorado, och i den matchen har jag min idé klar.

Washington kommer från seger med 1-4 borta mot Dallas. Man gjorde två av målen i powerplay och visade upp ett bra spel i spelformen, och det är viktigt att man fortsätter producera i den spelformen.
Näst senast förlorade man mot Nashville med 6-5 där man kollapsade fullständigt i sista perioden och släppte in fyra mål, och defensivt visade man upp brister. Nu möter man gäster som har riktigt tunga namn offensivt, och är man inte helt på tårna så kan det hamna en del puckar i det egna nätet.

Colorado kommer in i matchen med full form då man står på fyra raka segrar och är fortsatt obesegrade hittills. Man fortsätter att producera i powerplay och man har fortfarande inte klivit av en match utan att ha gjort mål i den spelformen. Visserligen är det inte konstigt då man har en av NHL.s vassaste lina framåt med Rantanen, MacKinnon och Landeskog.
Nu gör man första bortamatchen i serien och det ska bli intressant hur man löser den uppgiften. Jag tror dock man kommer att fortsätta göra det bra offensivt, och tror att vi får se en underhållande match med mycket mål.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip