Washington tar emot Dallas under söndagskvällen och med tanke på gästernas form blir man favoriter i matchen, lite väl klara i mina ögon.

Washington är ett av ligans formstarkaste lag sett till de fem senaste matcherna då man vunnit fyra av fem matcher. Det har dock varit jämna matcher i flera utav dessa, och bland annat har fyra av matcherna slutat oavgjort efter ordinarie tid.
Nu senast besegrade man Carolina efter straffar där Ovechkin både sattt kvitteringen till 3-3 samt avgjorde i straffläggningen.

Till denna matchen är fortsatt TJ Oshie ett frågetecken och även om man gjort det bra offensivt på slutet vore det ändå klart kännbart om
han skulle saknas.
Utöver honom har man tidigare nämnda Ovechkin som gör en ruggigt stark säsong samt Bäckström och Kuznetsov för att nämna några, så visst finns det kvalitet i truppen, men man ställs absolut inte mot något enkelt motstånd här.
Utöver frågetecknet på Oshie så saknas Eller, Snivley och Hagelin.

Dallas har efter en period med fyra raka segrar gått lite knackigare på slutet då man i de fem senaste matcherna bara tagit en seger.
Nu senast blev det förlust med 4-2 mot NY Islanders där man dock skapade en hel del lägen, och man spelade absolut tillräckligt bra för att kunna vinna matchen.

Här är motståndet återigen bra men i truppen finns spelare som Hintz, Robertson, Pavelski, Seguin och Klingberg för att nämna några, så man håller även själva en hög nivå, och man har absolut tillräckligt med kvalitet i laget för att vinna denna matchen.
Heiskanen saknas samtidigt som Holtby är tveksam.

Washington kommer med fin form till matchen vilket också gör att man blir klara favoriter. Man stöter dock på tufft motstånd i form av Dallas och i mina ögon blir man lite väl klara favoriter, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip