Bäckströms Washington tar emot Detroit natten mot onsdag, och här förväntas jag mig en sevärd match.

Washington kommer med fyra raka förluster i ryggen där man mött rätt bra motstånd som Carolina och Florida. På dessa fyra matcher har man även släppt in 17 mål, så defensivt har man haft problem.
Nu väntar svagare motstånd men samtidigt möter man ett lag vars styrka ligger i det offensiva spelet, så man kan återigen få det tufft defensivt, speciellt då backklippan Carlson är skadad.

Offensivt förväntas Ovechkin fortsatt saknas och det är givetvis ett stort avbräck. Man har dock spelare som Kuznetsov, Wilson, Bäckström och Oshie offensivt, så det finns kvalitet även utan honom, och då gästernas styrka inte ligger i defensiven bör man kunna skapa en del målchanser.
Utöver Carlson saknas Brown och Dowd.

Detroit kunde inte följa upp sin fina segersvit senast då man föll mot Seattle med 4-2, en match som dock var jämn spelmässigt.
Innan dess tog man fem raka segrar där man bland annat slog Calgary med 2-5, Edmonton med 4-5 efter straffar samt Vancouver med 1-6, så offensivt har man levererat starkt på slutet även att Lucas Raymond är skadad.

Med Larkin, Bertuzzi, Kubalik, Fabbri och Perron i laget finns det trots allt en del kvalitet även om man kanske inte har det mest namnkunniga laget, och med tanke på hur offensiven funkat på slutet bör man kunna ställa till med problem mot ett formsvagt Washington.
Pysyk och Raymond missar matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip