Natten till tisdag väntar en tuff uppgift för ett skadedrabbat Washington då Edmonton gästar, och risken är stor att förlustsviten förlängs.

Washington inkasserade sin fjärde raka förlust senast då man förlorade mot svaga Arizona med 2-3 på hemmais, något som verkligen inte imponerar då man mötte ett av ligans svagaste lag. I matchen innan fick man även stryk av Detroit med 3-1, ett annat lag som väntas tillhöra nedre delen av tabellen, så formen har dalat rejält.

En stor anledning är att man har extremt mycket skador i truppen då bland annat namn som Bäckström, Brown och Wilson saknas. Utöver dem så saknas Oshie och Carlson, så man har tunga avbräck i både defensiven och offensiven, något ett spetsigt bortalag lär kunna utnyttja.

Edmonton såg ut att gå mot en seger näst senast mot NJ Devils då man hade 3-1 inför den sista perioden. Där vände dock gästerna till 3-4, och senast blev det en ny förlust då Dallas blev för tuffa.
Innan dessa förluster hade man dock tagit fem raka segrar där man även slagit rätt tufft motstånd, så man har visat att det finns bra kvalitet i laget.

McDavid och Draisaitl är två superstjärnor man har i laget och de kan bolla med vilket försvar som helst i ligan. Kane, Nugent-Hopkins och Hyman fyller på där bakom, så man har bra kvalitet i truppen samtidigt som skadeläget är klart bättre än hemmalagets.

Washington har en hel del skador i truppen vilket helt klart är kännbart. Jag är dock inte imponerad av laget och jag håller Edmonton som det bättre laget i matchen, vilket gör att jag går på bortaseger i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip