Washington tar emot Florida natten mot fredag i Capital One Arena, och här tror jag klart mest på bortaseger.

Efter den starka 1-2 segern borta mot Boston har man nu åkt på två raka förluster där man först fick se sig besegrade av San José med 1-4 där man stod för en blek insats.
Nu senast blev det 2-3 i baken mot Carolina, och insatsen var betydligt bättre.
Man såg dock att det saknades spets offensivt i matchen, vilket inte är konstigt då lagets bästa målskytt och poängplockare Ovechkin saknades.

Enligt tränaren förväntas han vara borta åtminstone denna veckan, vilket gör att man försvagas både offensivt men framförallt i powerplay.
Defensivt har man även avbräck i John Carlson som tillhör lagets bästa backar, så läget är absolut inte optimalt inför matchen, och känslan är att man får det för tufft.
Utöver Ovechkin och Carlson förväntas Brown, Dowd, Protas och Wilson saknas.

Florida har gjort en rätt blek säsong hittills då man ligger på en tiondeplats i conferencen och hittills har man bara vunnit 27/47 matcher, och man förväntade sig klart mer från laget.
På slutet har man dock gjort en del bra matcher då man vunnit fyra av de sex senaste där man även vunnit mot lag som Boston, Tampa Bay och Minnesota.

I truppen har man även bland annat Matthew Tkachuk som är med i toppen av del totalt poängligan, och han har sett riktigt bra ut.
I övrigt så har man namn som Barkov, Reinhart, Ekblad och Verhaeghe, så det finns gott om kvalitet, och man har inte alls samma problem i truppen som hemmalaget då bara Hörnqvist och Mantha förväntas missa matchen samtidigt som Bennett är tveksam.

Jag håller Florida som det bättre laget i grunden och då hemmalaget förväntas ha tunga avbräck i truppen så tror jag klart mest på gästerna, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Knight (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip