Natten mot söndag tar Washington emot Florida hemma i Capital One Arena, och här kliver gästerna in med klart högre motivation i matchen.

Med ett fåtal omgångar kvar står det fast att Washington missar slutspel för första gången sedan säsongen 13/14.
En svag avslutning på säsongen med bara en seger på de nio senaste matcherna har gjort att chanserna grusats.
Nu senast föll man även klart med 6-2 mot svaga Montreal, vilket var den femte raka förlusten.

Ovechkin fortsätter ösa in mål samtidigt som det finns en del skicklighet i spelare som Strome, Carlson och Kuznetsov.
Formen är dock svag samtidigt som motivationen knappast lär vara på topp, och de fyra sista matcherna saknar betydelse även om man vill försöka avsluta på ett bra sätt.
Brown, Oshie, Mantha och Van Riemsdyk förväntas missa matchen.

Florida spelar om en slutspelsplats

Florida har efter ett gäng raka förluster fått upp farten ordentligt på slutet, och de fem senaste matcherna har slutat med fem segrar. I dessa matcher har man även 24-7 i målskillnad, så formen är kanon för tillfället.
Man går en kamp om en slutspelsplats och även om det ser bra ut så gäller det att man fortsätter plocka poäng i de sista matcherna.

Man har fortsatt frågetecken på målvaktssidan då både Bobrovsky och Knight saknats på slutet, och det är oklart om någon är tillbaka här. I övrigt saknar man Hörnqvist och Bennett, men man har saknats samtliga spelare på slutet och visat att man kan leverera även med några skador i truppen, och här är man befogade favoriter.

Florida har klart mest att spela om och då även formen är betydligt bättre så ska segerchansen vara god, och jag går på bortaseger i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Lyon (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip