Capitol One Arena bjuder på NHL-hockey mellan Washington och Minnesota natten till onsdag, en högst knepig uppgift för hemmalaget.

Washington kommer närmast från en 3-4 seger efter förlängning mot NY Islanders där man hämtade upp ett 3-0 underläge som sta halvan av matchen.
I matcherna innan åkte man dock på dubbla förluster mot Philadelphia med 5-3 och 1-3, något som inte imponerar, och nu är det klart tuffare.

För lagets del är det kul att Bäckström är tillbaka och han har nu gjort fyra matcher, och med Ovechkin, Kuznetsov och Oshie finns det bra kvalitet.
Man spelade dock match natten till tisdag och där vaktade Kuemper kassen vilket gör att Lindgren förväntas starta, vilket är ett minus. Även toppbacken Carlson är borta, så det finns frågetecken inför matchen.
I övrigt saknas Brown.

Minnesota håller jag som ett bättre lag än Washington och man har visat att det finns kvalitet då man ligger på en sjätteplats i conferencen, och då han man även gjort färre matcher än lagen före.
Två raka segrar har man i bagaget där man senast slog Arizona med 2-1, en match som inte var den bästa, men det var starkt att vinna.

Till skillnad från hemmalaget har man haft några spellediga dagar som bör ha gjort gott i en serie med många matcher.
Spelare som Zucarello, Boldy och Kaprizov har sett riktigt bra ut för laget och man har även en bra bredd i laget med Hartman, Eriksson och Steel där bakom, och jag köper favoritskapet i matchen, speciellt då man förväntas ha full trupp att tillgå.

Washington kommer från en match som gick till övertid senast, något som kan sitta i benen, och jag tror klart mest på ett utvilat Minnesota i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip