I Capital One Arena tar hemmalaget Washington emot Nashville natten mot nyårsafton, och här tycker jag fel lag blir favoriter.

Washington har efter tre segrar och fyra matcher med poäng åkt på dubbla förluster. Först mot NY Rangers med 5-1 där man såg att spetsen hos NY Rangers är bättre.
Nu senast föll man även mot NY Islanders med samma siffror och vore det inte för tröstmålet med 18 sekunder kvar hade man blivit nollade, så varken defensiven efter offensiven funkar.

I matchen senast klev både backen Fehervary och målvakten Lindgren av och kom aldrig tillbaka, så där finns det frågetecken då den sistnämnda gjort en väldigt bra säsong mellan stolparna.
Skador finns även på Oshie, Milano och Bäckström samtidigt som Bear och Pacioretty är frågetecken, så läget i truppen är tufft, och att man ska vara favoriter här håller jag inte med om.

Nashvilles segerchanser ska vara bra

Nashville ligger åtta i conferencen och man har gjort en fin säsong då man vunnit 19/36 matcher. Till matchen kommer man dock med tre raka förluster där man visserligen mött Dallas, Carolina och Detroit, så det har inte varit några lätta matcher.
Nu senast mot Detroit gjorde man en bra insats och man kunde lika väl ha vunnit matchen, för lägen skapade man. Nu blev det dock förlust med 5-4 efter förlängning, vilket lär ha ökat revanschlusten ytterligare.

Saros vaktade kassen senast och det öppnar för att Askarov får chansen vilket är ett minus, men hemmalaget har även dem frågetecken på målvaktssidan.
I truppen finns Forsberg och Nyquist som båda gjorde tre poäng var senast samtidigt som man har namn som O’Reilly och Novak, och även om man inte tillhör de bästa lagen i ligan så tycker jag det är fel att man är underdogs här.
Lankinen är ett frågetecken inför matchen.

Jag imponeras inte av Washington då lagets stjärnor inte heller presterat som förväntat och att man blir favoriter mot ett Nashville som håller minst lika hög nivå köper jag inte, och jag går på bortaseger i matchen.

Lindgren (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip