Ett hett Washington ska ta emot ett skadeskjutet Devils på hemmaplan, och detta bör väl bara sluta på ett sätt?

Washington kommer senast från en 3-5 seger borta mot Philadelphia efter att man haft 0-5 redan efter 25 minuter spelade. Man tappade till 3-5, men tar inte så hårt på det då man har en så stor ledning, så kan bli lite avslappnat. Man kommer från fem raka segrar och man har visat bra form på slutet och leder just nu Metropolitan på samma poäng som Islanders.
Vi hade fem olika målskyttar i den senaste matchen där både Bäckström och Burakovsky hamnade i målprotokollet. Även Hagelin stod för en poäng, kul för svenskarna!
Hemmaplan här och jag ser det som en fördel med tanke på hur svaga Devils vara på bortaplan under säsongen.

NJ Devils har varit svaga på slutet och det är inget konstigt då skadeläget varit riktigt jobbigt på slutet. Man har fått prioritera defensiven sista matcherna och försökt hålla ner siffrorna, vilket man lyckats med sista två matcherna. Men man har bara gjort ett mål dessa två matcher och då vinner man inga hockeymatcher.
Hischier kommer fortfarande inte spela precis som Zacha, och Hall. Palmieri åker med till Washington precis som Quenneville, om och hur mycket de kommer spela återstår att se.
Frågetecken på Butcher och flera andra spelare, och det är helt klart att man har ett tufft läge i truppen just nu.
På bortaplan har man varit otroligt svaga och bara vunnit 8/32 matcher med en målskillnad på 84-127, och jag ser det som otroligt tufft att knipa poäng.

Ett Washington med fin form gästas av ett skadeskjutet Devils som dessutom spelar borta, och detta bör Washington kunna vinna tämligen bekvämt.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 3u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip