Washington och NJ Devils gör upp natten mot fredag i deras sista match i grundserien, och här tror jag på bortaseger.

Washington gör sin sista match för säsongen här då det inte kommer bli något slutspel, och man gör det på hemmaplan. Man vill säkerligen avsluta säsongen på bästa sätt med en seger, men ser man på formen känns det tveksamt då man bara vunnit en av de åtta senaste matcherna.

På slutet har man även saknat tunga namn i Oshie, Van Riemsdyk, Mantha och Ovechkin, så läget i laget har knappast varit bra. Några spelare är dock day-to-day så möjligtvis får man tillbaka något namn, något som dock knappast gör skillnad, och risken är stor att man får avsluta med en förlust.

NJ Devils starkast

NJ Devils har gjort en strålande säsong då man är trea i sin conference, och man he verkligen varit en stor positiv överraskning. Visst finns det mycket kvalitet och talang i laget i bland annat Hischier, Hamilton, Mercer och Hughes, men man har ändå fått ihop det klart bättre än förväntat.
Dessutom kommer man från en 6-2 seger, och på slutet har formen varit bra.

Man jagar divisionssegern då man är en poäng bakom Carolina, så man har en del att spela om. Visserligen kan det bli att man sparar ett par spelare inför slutspelet, men truppen håller en bra nivå och med tanke på hemmalagets tuffare truppläge så han man även råd med det, och jag tror klart mest på bortaseger här.

Lindgren (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip