Vi bjuds på ett fint möte inatt då Washington ställs mot NY Islanders, och jag tycker hemmalaget blir alldeles för stora favoriter.

Washington åkte på en rejäl stjärnsmäll senast då man förlorade med 2-7 hemma mot Philadelphia. Det var en jämn match spelmässigt, men hemmalaget visade upp en svag defensiv, något som gästerna tog vara på.
Man är dock visat sig vara ett riktigt starkt lag denna säsongen då man ligger tvåa i conferencen. Man har plockat fler poäng på bortaplan denna säsong då man visat upp ett riktigt bra spel på resande fot, så jag ser inte det som något jätteplus att spela på hemmaplan här.
Offensivt så finns det spelare som Ovechkin, Bäckström, Oshie och Kuznetsov, så framåt har man spets nog att kunna hota samtliga lag.

NY Islanders kommer även dem från förlust då Tampa Bay blev för tuffa senast. Den matchen förlorade man med 3-1 där hemmalaget gjorde sista målet i öppen kasse.
Man har blandat och gett den senaste tiden då man förlorat en del matcher. Det har dock sett bättre ut de senaste matcherna då man vunnit 3/5 senaste.
Man ligger sexa i conferencen och jag tycker att man gjort en bra säsong såhär långt. Nu är det bortaplan och där har man inte varit lika starka som hemma, men de senaste sju mötena lagen emellan har slutat med bortaseger, och här blir man alldeles för underskattade i matchen med tanke på att det finns en hel del kvalitet i truppen.
Skador finns på Pelech och Clutterbuck. Pulock är osäker inför matchen.

Här tycker jag Washington blir alldeles för stora favoriter i matchen, och med tanke på historiken lagen emellan så tror jag gästerna har bra chans att få med sig poäng härifrån.

Samsonov (Unconfirmed) - Greiss (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip