Washington och Ottawa gör upp natten mot tisdag, och här tror jag på bortaseger.

Washington fick med sig poäng i mötet mot Florida senast då man föll efter förlängning med 3-2. Innan dess var det tre raka segrar mot bra motstånd, så formen går inte klaga på.
Man har fortsatt häng på slutspelsplats, men med tanke på vilka lag man jagar och måste förbi lär det knappast ske.

Flera avbräck på Oshie, Kuznetsov, Dowd och Fehervary stör, vilket är allt annat än optimalt då det inte är några utfyllnadsspelare man saknar, och även om man lyckades få med sig poäng senast är jag inte lika säker på att man klarar av det igen.

Ottawa

Ottawa ligger en bit bakom Washington i tabellen och man krigar på i botten.
På resande fot har man bara tagit 17 poäng och det är ingen smickrande siffra med bara åtta segrar på 23 försök. Man har dock gjort nio matcher mer på hemmais, så det finns tid att snygga till siffrorna.

Man kommer närmast från en seger mot Vegas på straffar efter en bra insats, så man visade att man kan störa även ligans bästa lag.
Framåt är man starka mer namn som Batherson, Giroux, Stutzle, Tkachuk och Tarasenko, så det finns massor av kvalitet offensivt, och då man även vunnit fyra av de fem senaste mot just Washington trivs man onekligen mot motståndet.
Zub är ett frågetecken inför matchen.

Trots att Washington gör det bra tycker jag man är ett ett mediokert lag och kan gästerna ha någorlunda koll på sin defensivt ska man kunna gå segrande ur denna matchen, och jag går på bortaseger.

Lindgren (Unconfirmed) - Forsberg (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip