Washington Capitals - San Jose Sharks

Goalies: Grubauer (confirmed) vs Jones (probable)

Washington Capitals har börjat hitta formen igen efter att ha knackat fram ett tag under november månad. Laget har 4 vinster på sina 5 senaste matcher och senast tog man en imponerade seger mot svårspelade Columbus Blue Jackets, där man vann med 4-3 i en väldigt svängig men sevärd match. Matchen började på bästa sätt när Caps redan i första perioden kunde skaffa sig en 2-0 ledning. Jackets bet ihop och kom ut i andra perioden väldigt starkt och lyckades komma tillbaka till 2-2 efter mål från Panarin och Calvert short handed. Dock skedde en nyckelsekvens i matchen när Ovechkin kunde göra 3-2 precis innan andra perioden var slut med sitt mål i powerplay. Det var enligt mig det som avgjorde matchen till Caps fördel.

San Jose Sharks är ute på en lång roadtrip där 4 matcher väntar. Man inledde väldigt starkt med 2 raka vinster då man slog Philadelphia Flyers med 3-1 och sedan Florida Panthers med 2-1. Senast ställdes man på en riktigt tuff uppgift då man gästade ligans bästa lag, Tampa Bay Lightning vilket också var en för tugg uppgift. Trots att Sharks började matchen starkt och tog ledningen med 1-0 så jobbade sig Bolts in i matchen och var det bättre laget över 60 minuter. Matchens slutresultat skrevs till 5-2.

I natt fortsätter Sharks roadtrip och man gästar alltså detta relativt formstarka Washington Capitals. En match som enligt mig är riktigt jämn. Dock finns det något som tala för Sharks och det är att man verkligen gillar att möta detta Washington. Lagen har endast 18 möten mot varandra historiskt sett och San Jose har vunnit hela 15 av dessa möten. En otrolig siffra som enligt mig inte går att frångå. Dessutom väljer Washington att vila sin förstamålvakt och stjärna Holtby i natt och ställer Grubauer i mål. Han har endast en vinst den här säsongen i sina 7 starter med ett GAA på 3.49. Hans vinst kom visserligen mot Tampa Bay Lightning, men detta är något som bör gynna Sharks chanser i natt. Jag bedömer matchen som sämst 50/50 om inte lite fördel Sharks om Jones startar. Därför tycker jag oddset på bortaseger inklusive övertid och straffar känns väldigt bra. Jag spelar alltså

Match: Washington Capitals - San Jose Sharks
Spel: 2 money line
Odds: 2.05
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip