Capital One Arena står som värd när Washington jagar andra raka segern då Seattle kommer på besök, och här tror jag mest på bortaseger.

Washington stod för en skräll senast då man lyckades besegra ett stark LA Kings hemma med 4-3. Förutom Kuemper som gjorde en bra match blev Carlson stor hjälte när han skickade in segerpucken med bara 53 sekunder kvar av matchen.
På senare tid har resultaten dock varit svaga då de åtta senaste matcherna bara slutat med två segrar.

Till denna matchen räknar man med att få tillbaka målvakten Lindgren samt forwarden Oshie i laget, ett plus även om den förstnämnda inte startar samtidigt som den sistnämnda bara gjort fyra poäng på 21 matcher
Frågetecken finns dock på Wilson, Sandin och Ovechkin som är dtd samtidigt som man saknar Milano och Bäckström, och det finns en hel del frågetecken inför matchen.

Seattles segertåg fortsätter

Seattle är riktigt formstarka för dagen då man i och med 2-5 segern mot Buffalo senast tog sin sjunde raka seger. Fyra av dessa segrar är även tagna på bortais mot bland annat tufft motstånd som LA Kings och Calgary, så man har visat att man behärskar att spela borta.

Man har få problem i truppen då bara Bellemare och Grubauer saknas, och med fin bredd i spelare som Burakovsky, Schwartz, Dunn och Eberle i laget så har man goda chanser att fortsätta på vinnarspåret.

Washington har flera frågetecken inför matchen och i grunden håller jag Seattle som det något bättre laget, och jag går på bortaseger i matchen.

Kuemper (Confirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos
This is the stats tab
This is the post tip