Washington och St Louis spänner musklerna mot varandra natten mot lördag, och här är en målrik tillställning att vänta.

Washington kommer närmast från en seger mot Buffalo där man hämtade upp ett 2-4 underläge sista tio, och segern togs senare hem på straffar.
Innan dess blev det förlust mot NY Rangers med 5-3, så defensivt har man haft det svårt på slutet, och under säsongens gång har man verkligen blandat och gett spelmässigt.

Offensivt har man dock inte alls några problem då man gjort en hel del mål, och med tanke på att man har namn som Ovechkin, Kuznetsov, Wilson, Strome, Oshie och Bäckström är det inget som förvånar. På slutet har man även fått in backen Sandin som är uppe i nio poäng efter sex matcher, så det finns gott om kvalitet, och mot ett defensivt svagt St Louis bör man kunna fortsätta producera framåt.
Brown och Carlson saknas samtidigt som Milano är ett frågetecken.

St Louis inte ofarliga

St Louis har haft en blytung säsong defensivt då få lag släppt in lika mycket mål, och efter 67 omgångar har man släppt in 250, ett snitt på nästan fyra mål per match.
Senast såg det precis lika illa ut som vanligt då man trots fem gjorda mål inte kunde vinna då man släppte in åtta puckar mot Minnesota, och dessutom tappade målvakten Binnington det helt och är avstängd i två matcher, vilket gör situationen ännu tuffare.

Lagets styrka sitter i offensiven då man ändå gör en del mål framåt, och 19 mål framåt de fem senaste matcherna är starka papper, så med spelare som Vrana, Buchnevich, Kyrou och Thomas finns det helt klart kvalitet att såra hemmalagets defensiv, och ska man vinna här lär det krävas en hel del mål.
Utöver Binnington saknas Neighbours.

Här förväntar jag mig ett målkalas då båda lagen har starka offensiver samtidigt som det finns brister defensivt, något båda laget visat upp på slutet, och jag går på överspelet i matchen.

Lindgren (Unconfirmed) - Greiss (Unconfirmed)

Speltips: över 5,5 mål och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip