Washington Capitals - Tampa Bay Lightning

Goalies: Holtby (probable) vs Vasilevskiy (probable)

Game 3 i natt i den östra konferensfinalen och väldigt oväntat om du frågar mig, så leder Washington Capitals med 2-0 i matcher efter att ha vunnit då två första bortamatcherna i Tampa med klara siffror, och på vilket sätt man gjort det. Det har varit klasskillnad.

Inför denna finalserie, så måste jag erkänna att jag höll Tampa som klara favoriter. Då Caps haft svårt att ta sig förbi den andra omgången de senaste åren så kändes Tampa som ett för komplett lag för att förlora mot detta Washington som tidigare haft svårt att prestera när det väl gällde, men jag måste säga att Caps fått en rejäl självförtroende-boost efter att ha slagit ut sina spökmotståndare Pittsburgh Penguins. Man visar ingen respekt och har varit det bättre laget över de två första matcherna och har nu alltså ett riktigt bra utgångsläge i natt att skaffa sig en 3-0 ledning, men frågan är om man klarar det?

Som ni kanske förstår så är det lite vinna eller försvinna i natt för Tampa Bay. Ett 0-3 underläge har i stort sätt varit omöjligt att vända på för något lag historiskt sett i NHL och så kommer det även bli denna gång om Tampa förlorar i natt. Detta vet spelarna om och jag räknar med att Tampa krigar för sitt liv i natt. Jag tycker att Tampa inledde förra Game 2 på ett bra sätt där man tidigt tog kommandot i matchen och hade även en 2-1 ledning innan man kollapsade under andra perioden och släppte in 3 mål.

Oavsett hur bra Washington spelat så är det riktigt riiiikigt svårt att slå ett lag som Tampa i tre raka matcher, och nu spelar man dessutom inför ett par förväntansfulla hemmafans som efter två fantastiska bortamatcher räknar med att laget bara SKA vinna hemma. Detta tror jag sätter en annan press på laget. NHL är NHL och pucken studsar, men när vi erbjuds över 2.00 gånger pengarna på ligans bästa lag (sett över hela säsongen) i en måstematch där man bara inte får förlora, så måste jag kliva in lite extra.

Nattens spel blir alltså

Match: Washington Capitals - Tampa Bay Lightning
Spel: 2 money line
Odds: 2.04
Insats: 5/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip