I Capital One Arena ska det spelas hockey natten till lördag då Washington tar emot finalisterna från förra säsongen Tampa Bay, en riktig prövning för hemmalaget.

Washington klev fram näst senast mot Edmonton då man vann med 5-4. Man visade upp ett sylvasst spel i powerplay då fyra av målen kom i spelformen, vilket la grunden till segern.
På slutet har det dock blivit mestadels förluster, och faktum är att man förlorat fem av de sex senaste. Förluster har även kommit mot Arizona och Detroit, lag som tillhör botten av tabellen.

Man har en extremt skadedrabbad trupp då spelare som Bäckström, Wilson, Oshie, Brown och Hagelin. På slutet har man även saknar stjärnbacken Carlson samt Orlov, så man har haft avbräck både defensivt och offensivt.
Carlson och Orlov är de spelarna som är närmast comeback, men skulle de spela här så lär det knappast hjälpa då man fortsatt har problem offensivt.

Tampa Bay har gjort en okej inledning utan att glänsa då man vunnit 7/13 matcher, men visst ska man kunna klart bättre.
På slutet har man vunnit fyra av de sex senaste där förlusterna kommit mot Carolina och Edmonton, så det har blivit nederlag mot bra motstånd. Mot Edmonton senast spelade man dock rätt bra, och man hade absolut kunnat vinna den matchen.

Man har ett avbräck i Cirelli som är kännbart samtidigt som Bogosian saknas. Detta är dock spelare som inte spelat under säsongen, så det påverkar inte nämnvärt.
Truppen är dock slagkraftig med spelare som Stamkos, Hedman, Kucherov, Point och Sergachyov, och som lag är man nivån bättre än hemmalaget.

Washington har flera tunga avbräck i truppen samtidigt som man möter ett Tampa Bay som håller en hög nivå, faktorer som talar för att det kan bli tufft här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Kuemper (Confirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip