Kvällens enda match i NHL bjuder Washington och Vancouver på, och här tror jag på en målrik historia.

Washington kommer från en 0-2 seger borta mot NY Islanders där Ovechkin avgjorde definitivt när han satte 0-2 i öppen kasse.
Det var starkt att hålla nollan i matchen och defensivt såg det bra ut. Man mötte dock ett NY Islanders som inte alls gjorde någon bra match, och de har även haft problem med målskyttet under säsongen.
Nu möter man ett Vancouver som har offensiva hot, och man lär inte få det lika lätt defensivt i denna matchen.

Framåt finns det dock gott om spets då man har en Ovechkin som gjort 53 poäng på sina 38 matcher, och han gör en otroligt fin säsong. Utöver honom har man spelare som Oshie, Kuznetsov, Bäckström och Wilson offensivt, och här bör man kunna hota ett Vancouver som läcker en del bakåt, speciellt på bortaplan.
Cholowski, Hagelin, Mantha, Orlov och Sheary förväntas missa matchen.

Vancouver kommer med tre raka nederlag till matchen då man förlorat mot Florida med 5-2, Tampa Bay med 4-2 samt Carolina med 4-1, så bakåt har man haft problem samtidigt som motståndet varit stentufft.
Detta är även den åttonde raka bortamatchen och det sliter en del på spelarna, så känslan är att man kan få problem bakåt även här.

Man har dock en bra offensiv med spelare som Pettersson, Miller, Boeser, Horvat och Garland, så framåt har man absolut kvalitet att kunna göra en del mål, vilket också lär krävas om man ska vinna matchen.
Bland annat förväntas Halak, Sutter, Hamonic och Chiasson missa matchen.

Washington har en riktigt bra spets framåt och de kommer absolut producera tillräckligt med lägen för att göra en del mål. Samtidigt har även gästerna skickliga spelare framåt och efter tre raka nederlag lär de vara riktigt revanschsugna, och jag tror att vi bjuds på en målrik match.

Vanecek (Unconfirmed) - Demko (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip