Washington och Vancouver bjuder på underhållning från NHL, och här väntar ett tufft motstånd för hemmalaget.

Washington överraskade rejält senast genom att slå Boston på bortais, och att man även höll nollan gjorde det ännu mer imponerande.
Lindgren i kassen har dock gjort det bra vid sina framträdanden för laget och nu när det är match inte ens ett dygn efter så lär man ställa Kuemper, vilket känns som ett minus.

Innan segern senast hade man sex raka förluster där man hade släppt in en hel del mål, så trots insatsen senast är jag inte övertygad att formen vänt, och nu väntar en tuff uppgift mot serieledarna.
Bäckström, Milano och Kuznetsov saknas.

Enklare motstånd väntar än senast för Vancouver

Vancouver har gjort succé under säsongen och man toppar just nu tabellen med 74 inspelade poäng, ett poäng mer än tvåan Boston.
Framåt är det bara Colorado som gjort fler mål, och defensivt ser man ändå stabila ut.
Nu senast föll man mot Detroit efter förlängning där man tappade en 1-3 ledning efter två perioder, men här är motståndet i mina ögon svagare.

I matchen senast blev Zadorov avstängd efter en tackling vilket är ett minus defensivt. Framåt har man fått in Elias Lindholm på slutet vilket spetsar till offensiven ännu mer, och då det sedan tidigare fanns namn som Miller, Pettersson och Boeser i truppen så finns det en högre kvalitet än hos hemmalaget.
Di Giuseppe, Poolman och Soucy är spelare som saknas i matchen.

Washington stod för en knall senast men nu ställs man mot nytt tufft motstånd inte ens ett dygn efter senast, och här tror jag inte att man räcker till mot ett hungrigt Vancouver.

Lindgren (Unconfirmed) - DeSmith (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip