Speltips: Washington - Vegas

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-06-05 02:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL - Stanley Cup
Odds: 2.08
Tips: Över 5,5 mål
Washington Capitals - Vegas Golden Knights

Goalies: Holtby (probable) vs Fleury (probable)

Game 4 i natt mellan Washington Capitals och Vegas Golden Knights när vi börjar närma oss ett slut på denna NHL-säsong. Washington Capitals har lyckats vända finalserien från 0-1 till ledning 2-1 efter att man gjort en otroligt bra match senast och nu är det upp till Vegas att svara om det ska bli en jämn serie eller om Ovechkin, Bäckström och co ska få lyfta sin första buckla. Som jag ser det är nattens match oerhört avgörande om utgången på matchserien!

Washington Capitals har verkligen lyft spelet och spelade senast en otroligt bra hemmamatch där man skapade enormt många A+ chanser. Det märkt att laget stärkts av den otroligt viktiga vinsten i Game 2 där man räddades av B.Holtby i slutminuten och kunde kvittera matchserien. Man inledde Game 3 i ett högt tempo och skapade direkt chanser med bland annat två mot ettor men Fleury inledde starkt i målet. I samma veva så kontrade Vegas starkt, men kunde inte avsluta tillräckligt bra för att utnyttja dessa lägen. Efter en osannolik mållöst första period så var det Caps som krigade in 1-0 via Ovechkin och jag tycker Caps malde på riktigt bra hela matchen och var det lag som skapade mest chanser.

Efter detta så kunde man tillslut vinna med 3-1 och man måste lyfta hela laget och Brandan Holtby som gjorde en nästintill perfekt match. Man såg stabil ut större delen av matchen förutom det misstag han gjorde vilket Vegas gjorde sitt 2-1 mål på.

Hur kommer då nattens match sluta? Ja, jag måste säga att det är svårt att gå emot Caps efter den fina insatsen man stod för senast. På hemmais ska man vara favoriter, men jag tycker oddsen är satta rätt korrekt. Vegas är pressad att vinna nattens match och måste hitta en bättre taktik än senast då jag tycker att Caps dominerade spelet och Vegas föll tillbaka för många långa stunder i matchen. Caps dominerade neutrala zonen och flög in i anfallszonen allt för ofta med fart vilket var skillanden för dagen.

Jag tror därför vi kommer få se en lite mer målrik match än vad vi fått se de senast två som spelats. Jag tror Washington kommer fortsätta pressa på och styra matchen i natt, men Vegas kommer spela mer enkelt och ta pucken till mål för att göra jobbet svårare för Holtby. Tror man lyckas lösa in 2-3 puckar samtidigt som Washington borde ha bra chans att göra minst 3-4 mål här. Då jag har svårt att utse en vinnare eftersom nattens match är så otroligt viktig för Vegas så kommer jag därför vända mig till överspelet som jag ser ha bra chans att sitta i natt sett till lagens offensiva förmåga och hur båda lagen lyckades skapa mängder av A+ chanser senast. Ett odds över 2 gånger pengar är bra och jag kommer investera 3 units. Nattens spel blir alltså

Match: Washington Capitals - Vegas Golden Knights
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 2.08
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!
  Washington - Vegas
Spela på Speltips Washington - Vegas
hockeystick - 4 Juni 2018 - 17:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:25  Lopp 8: Island Life
Trav - Axevalla - Plats
2.15
18:00  Mora - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.05
18:00  Oskarshamn - Västervik
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.75
20:00  Melodifestivalen: Leksand
Annat - Melodifestivalen - L Hedlund till AC
2.35
20:45  Barcelona - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.79
15:00  Malmö FF - Degerfors
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3,5 mål
1.86
16:15  Valencia - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.80
17:00  IFK Norrköping - Värnamo
Fotboll - Svenska cupen - 1 och hålla nollan
1.95
21:00  Huesca - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.88

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming