Winnipeg ska försöka resa sig efter brakförlusten senast. Det är Arizona som kommer på besök, och jag har hittat en vinnare i matchen.

Winnipeg kommer från en brakförlust senast då man släpper in hela sju mål mot Pittsburgh. I den matchen fick Brossoit vakta kassen och det slutade med en räddningsprocent på 75%. Man bytte inte heller ut honom och jag räknar med att Hellebuyck vaktar kassen i denna match.
Innan förlusten kom man från tre raka segrar och kunnande finns i laget, framförallt offensivt och på hemmaplan bör man ha bra chans att vinna denna match.
Kul också är att David Gustafsson gör sin debut i NHL inatt då han kliver in i fjärdelinan med Bourque och Appleton, och för svensk del håller vi tummarna för en bra match från honom.

Arizona har hunnit med att spela fyra matcher och man står på tre poäng. Man har bara plockat en seger och det var hemma mot Vegas i en match man vann med 4-1 trots att gästerna var minst lika bra. Annars har det inte sett bra ut och jag tror det blir svårt att plocka en seger i denna match.
Backklippan Hjalmarsson kommer inte medverka i matchen och det är ett stort avbräck hos gästerna. Han kommer bli borta runt tre månader efter att en puck tagit illa när han täckte skott.

En del minus hos gästerna gör att jag tror klart mer på hemmalaget, och jag tror att Laine och gänget spelar hem en seger här.

Hellebuyck (Confirmed ) - Kuemper(Confirmed)

Speltips: 1 moneyline och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip