Ett formstarkt Winnipeg tar emot svaga Arizona under natten till måndag, och här ska det råda klasskillnad.

Winnipeg är ett av ligans formstarkaste lag för tillfället då man i de åtta senaste matcherna tagit sju segrar, och lag som Tampa Bay, Calgary och Edmonton har besegrats.
Nu senast tog man en säker seger borta mot Pittsburgh med 1-4 efter en stark insats, och man visade att man även kan spela på resande fot.

Här är man tillbaka på hemmais och 16 segrar på 22 matcher inger respekt, och med det är man bäst i hela conferencen.
Truppen är även slagkraft med spelare som Scheifele, Wheeler, Ehlers, Dubois och Morrissey, och här ska man vara numret större.
Appleton, Stanley och Gustafsson missar matchen samtidigt som Barron är ett frågetecken.

Arizona är till skillnad från hemmalaget ett av ligans formsvagaste lag då man bara lyckats ta två segrar på de tio senaste matcherna, och inför denna matchen har man åtta raka förluster.
Senast mot Minnesota gjorde man en bra insats då det bara blev en 2-1 förlust, men man visade återigen att man inte räcker till.
Nu väntar även en ny bortamatch och av de 31 poäng man spelat ihop har 16 kommit på hemmaplan, men då har man också gjort tolv matcher färre än på bortais.

Laget tillhör ett av ligans absolut svagaste då man förutom några få skickliga spelare ser extremt svaga ut, och mot ett klart bättre Winnipeg på bortais bör man få det tufft, speciellt då man saknar forwarden Maccelli i matchen.

Rittich (Unconfirmed) - Vejmelka (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip