Winnipeg och Boston ska göra upp i Cannes Life Centre natten till lördag, och här tror jag vi bjuds på en målrik match.

Winnipeg har sett starka ut på slutet då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och på dessa matcher har det blivit hela 22 mål framåt.
Nu senast slog man Vegas på hemmais med 7-3 där man var väldigt effektiva framåt, och ser man till skotten så förlorade man dessa med 23-38.

Nu väntar nytt tufft motstånd och ska man ta en ny seger lär det krävas att stjärnor som Scheifele, Ehlers och Connor fortsätter leverera framåt då gästerna har en fin spets offensivt i laget.
Saknas gör Beaulieu, Perfetti och Reichel samtidigt som Coop är tveksam.

Boston kommer precis som hemmalaget med bra form till denna matchen då man vunnit tre av de fem senaste matcherna.
Efter tre raka segrar fick man senast se sig besegrade av Minnesota med 4-2, ett resultat som inte alls är dåligt då man mötte ett av ligans bästa lag.
Nu väntar dock något lättare motstånd, och man lär kunna skapa ännu mer chanser offensivt här.

Framåt har man stjärnor som Pastrnak och Marchand som är ett ständigt hot för motståndarna. Bakom där har man namn som Hall och DeBrusk, så det finns bra kvalitet offensivt i laget, och här bör man ha goda chanser att göra en del mål.
Vaakanainen och Zboril förväntas missa matchen samtidigt som Bergeron är tveksam.

Winnipeg har sett bra ut på slutet, speciellt offensivt då man gjort en hel del mål och nu när man ställs mot ett Boston som har riktigt fin spets offensivt så bör det kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip