Natten till fredag tar Winnipeg emot Buffalo, en match man ska ha goda chanser att vinna.

Winnipeg slåss i toppen av conferencen då man ligger på en andraplats, och man har bara Dallas före sig.
En anledning till den fina placeringen är det stabila försvarsspelet man visat upp då man bara släppt in 128 mål på 49 matcher.
Nu senast blev det förlust mot Nashville med 2-1 där man trots 41 skott mot sig bara släppte två mål, och Hellebuyck forsätter att göra en stark säsong.

På hemmaplan har man varit svårslagna då man bara förlorat sex av 23 spelade matcher, och med det är man bäst i conferencen. Truppen håller även en hög nivå med spelare som Scheifele, Ehlers, Connor och Dubois för att bara nämna några, och i grunden är man ett mer komplett lag än gästerna.
Gustafsson och Appleton saknas i matchen.

Buffalo kommer med riktigt bra form till matchen då man senast tog sin fjärde raka seger då man slog St Louis med 3-5, och där hade man 0-3 redan efter nio minuter.
Det som imponerar klart mest är offensiven då bara Boston gjort fler mål i hela ligan. Man vinner dock inte matcherna på enbart stark offensiv, och defensivt imponerar man inte alls.

Poängstarka spelare som Dahlin, Thompson, Tuch och Skinner har man i laget och dem kan skapa oreda i samtliga försvarar. Nu möter man dock ett lag som är är starka defensivt samtidigt som de har spets framåt, och känslan är att den svaga defensiven avgör för hemmalagets del.

Winnipeg har en klart bättre bredd än Buffalo och det är något jag tror fäller avgörande här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Luukkonen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip