Winnipeg Jets - Los Angeles Kings

Goalies: Hellebuyck (probable) vs Campbell (confirmed)

Ny match från NHL då säsongen är i full rullning. De flesta lagen har spelat två matcher och vissa har hunnit med att spela tre. I nattens match ställs ett starkt Winnipeg Jets mot Los Angeles Kings på hemmais där man var otroligt starka förra säsongen och jag tror vi får se ett riktigt revanschsuget hemmalag.

Winnipeg Jets inledde säsongen riktigt starkt med att 5-1 besegra divisionsrivalerna St Louis Blues på bortais. En match där man verkligen visade upp all offensiv kraft man hade och spelare som Patrik Laine glänste. Man fortsatte sedan med att ställas mot en ny divisionsrival i Dallas Stars men här vart det repass då Stars var det bättre laget över 60 minuter och vann klart rättvist med samma siffror. Jets kom i den matchen inte alls upp i nivå och laget har fått ett par dagars vila att fundera på den matchen och nu väntar hemmapremiär för Jets. Detta lag som var otroligt bra, och nästintill oslagbara på hemmais förra säsongen förväntar jag mig vara väldigt revanschsuget och vill ta en bounchback seger direkt här för att inte börja bygga några negativa sviter.

Los Angeles Kings är nattens motstånd och Kings har inlett säsongen med en vinst och en förlust. Säsongens första match fick man ge sig mot divisionsrivalen San Jose Sharks efter OT i en riktigt jämn match och efter detta ställdes man som stora favoriter hemma mot Detroit Red Wings. En match där Wings TOTALT dominerade spelet, men brist på effektivitet och en Jack Campbell som får förtroendet i Jonathan Quicks skadefrånvaro storspelade. Nej Kings kom inte alls upp i nivå och nu ger man sig iväg på roadtrip och ställs mot tuffast möjliga motstånd i ett av ligans bästa lag.

När jag ser dessa lag mot varandra ser jag ett Kings som kommer från en svag insats även om man vann. Spelet fanns inte där utan man fick helt enkelt kriga för att ens skapa några lägen. Jets har spelet i sig men kom inte upp i nivå senast. Nu på hemmais tror jag man kommer höja sitt tempo och mot ett Kings som dessutom brukar vara svagare on the road ser jag en god möjlighet till 2 poäng.

Jag kommer därför backa hemmalaget och spelar

Match: Winnipeg Jets - Los Angeles Kings
Spel: 1
Odds: 1.85
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas eller MrGreen
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip