Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Hallå där igen! Känns riktigt grymt att NHL-säsongen närmar sig och det kliar redan i fingrarna för att hitta vinnande spel i världens kanske tuffaste liga. Just nu håller försäsongen på för NHL-lagen och det är här förberedelserna inför säsongen finslipas. Ofta handlar det för oss rekare att hitta aningen edge i laguppställningarna när man letar spel här.

Man ska inte glömma bort att de unga spelarna brukar vara hungriga och visa framfötterna då man slåss om en ordinarie plats i slutuppställningen, men av erfarenhet så vet jag att rutin ofta slår talang här.

I natt har jag siktat in mig i mötet mellan Winnipeg Jets och Minnesota Wild. Ett möte mellan två divisionslag och historiskt brukar det betyda att man kan varandra väldigt bra. Förra årets succélag Winnipeg Jets har stora förväntningar på sig denna säsongen och man kommer till matchen med ett riktigt starkt offensivt lag på papperet där en stort del av core-gruppen. Dock saknas de två spetsspelare i lagets general Blake Wheeler samt spelfördelare Mark Scheifele. Detta jämfört med Minnesota som saknar stora delar av sina bästa spelare och då syftar jag främst på Zucker, Staal, Parise, Granlund samt Koivu. Jets kommer dessutom att vila succémålvakten Hellebuyck och lagets två backups kommer få fördela istiden i natt.

Winnipeg Jets

Goalies: Comrie, Brossoit
Defenders: Poolman,Chariot, Byfuglien, Stanley, Morrow, Niku
Forwards: Griffith, Little, Petan, Ehlers, Roslovic, Laine, Vesalainen, Lemieux, Kerdiles, Dano, Appleton, Perreault

Minnesota Wild

Goalies: Hammond, Baribeau
Defenders: Murphy, Olofsson, Pateryn, Seeler, Bartkowski, Belpedio
Forwards: Coyle, Eriksson-Ek, Hendricks, Foligno, Greenway, Fehr, Neiderreiter, Rau, Anas, Lodnia, J.T Brown, Kloos

Tror detta kan leda till att vi får en öppen och chansrik match i natt mellan två lag som kan varandra väl. Jets med sina tunga pjäser bör vara det bättre laget och vinstchansen är stor. Dock tycker jag se mer värde i Ö3.5 mål för hemmalaget till över 2 gånger pengarna då jag tror Wild gör minst 2 mål. Även överspelet Ö5.5 mål kan funka, men samma sak där. Mer värde på hemmalaget.

Därför kommer jag testa spel på Winnipeg Jets Ö3.5 mål här. Håller insatsen aningen lägre än vanligt pga av försäsongen.

Nattens spel blir alltså

Match: Vegas Golden Knights - Washington Capitals
Spel: Winnipeg Jets Ö3.5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 2.05
Insats: 2/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip