Ett hemmastarkt Winnipeg tar emot ett formstarkt Nashville natten mot torsdag, och här tror jag hemmaplansfördelen avgör.

Winnipeg ligger trea i sin conference och man har vunnit hela 41/64 matcher under säsongen.
På hemmaplan har man tagit 22 segrar på 32 försök, och defensivt har man imponerat då man släppt in minst antal mål i hela ligan.
Nu senast nollade man Washington där siffrorna skrevs till 3-0, och man var det bättre laget och vann rättvist.

Man har en spännande trupp med namn som Hellebuyck, Morrissey, Ehlers och Scheifele för att nämna några. Sedan har även Toffoli och Monahan anslutit på slutet, vilket ger en bra bredd offensivt, och jag tror man följer upp segern senast med en ny.
Vilardi är borta.

Nashville får det tufft trots fin form

Nashville gör det även dem bra och man ligger på en sjätteplats i conferencen.
Senast föll man efter förlängning mot Minnesota i en ganska jämn match, så det var fortsatt en bra insats.
Ser man till de tolv senaste matcherna har man tagit tio segrar samt tagit poäng i alla matcher, så man är väldigt formstarka.

Nu är det dock en tuff bortamatch som väntar och defensivt har man inte alls varit lika tighta som värdarna, så där lär det behövas uppryckning.
Annars finns det gott om kvalitet i Forsberg, Josi, O’Reilly och nyförvärvet Beauvillier, men jag tror detta är en för tuff uppgift.
Fabbro saknas i matchen.

Winnipeg trivs väldigt bra på hemmais och då man visat upp en betydligt starkare defensiv än gästerna tror jag man har goda chanser att gå segrande ur denna match, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip